Opslag en Stalling


Lijn links Opslag en Stalling deHallenLijn rechts Opslag en Stalling deHallen Schoorsteen Opslag en Stalling deHallen

de

Hallen

Openingstijden
ma-vrij: 09.00 tot 18.00 uur
za: 09.00 tot 17.00 uur
Bel: +31 6 13 62 42 02

"Alle diensten onder één dak"

de Hallen


DeHallen bestaan sinds 1 oktober 2014. De dag dat Gwen Sesier en Robert van Linden startte met een nieuw bedrijf in vier voormalige bedrijfshallen. Gelegen op bedrijventerrein Noord te Weesp zijn wij eenvoudig te bereiken vanaf Amsterdam en Amersfoort (10 minuten vanaf de A1) en vanuit de Gooi- en Vechtstreek.

Bij deHallen kunt u terecht voor de stalling van uw caravan, camper, auto, motor, boot, of aanhanger. Daarnaast kunnen wij alles waar u tijdelijk geen eigen ruimte voor heeft, opslaan. Op de eerste etage zijn kantoorruimtes van diverse afmetingen te huur en eveneens is er eigen bedrijfsruimte beschikbaar.

De hallen zijn gekoppeld en bevatten 4.000 m² binnenruimte (verwarmd, beveiligd tegen diefstal en brand, bewaakt met camera’s en voorzien van vloeistofdichte betonvloeren), 1.000 m² kantoorruimte en 2.000 m² buitenterrein (achterterrein omheind en beveiligd).

Gebouw de Hallen Weesp

Voor service en onderhoud aan uw voertuig of aanhanger, heeft Hans ter Haar een eigen werkplaats in deHallen. Maar ook voor het reinigen van uw voertuig of aanhanger, zowel de binnen- als buitenkant kunt u bij ons terecht.

Wij zijn uniek in ons aanbod: U kunt binnen de openingstijden, zonder afspraak, bij ons terecht voor het brengen of halen. Alle ruimtes zijn verwarmd en de huurtarieven die u nodig heeft, worden per m² berekend. U sluit een overeenkomst voor een week, maand, half- of heel jaar.